Predavanje „Izmjene Zakona o prostornom uređenju i njihova primjena u geodetskoj struci“

Stručna usavršavanja
computer-g93e2fe565_1920
  5. Ožu 2024. 15:00

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije u suradnji s Ministarstvom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine organizira predavanje „Izmjene Zakona o prostornom uređenju i njihova primjena u geodetskoj struci“.

Zadnje izmjene Zakona o prostornom uređenju (iz 2023.) utječu i na obavljanje stručnih geodetskih poslova. Ovim predavanjem će kompetentni stručnjaci Ministarstva približiti i pojasniti one odredbe Zakona koje su od interesa za geodetsku struku, te kroz praktične primjere iznijeti najčešće probleme, propuste i primjere dobre prakse u primjeni ovoga Zakona.

Predavači:        

Snježana Đurišić, dipl.ing.građ. - načelnica sektora, Sektor lokacijskih dozvola i investicija Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Dr.sc. Margareta Premužić, dipl.ing.geod. - Viši savjetnik - specijalist, Sektor lokacijskih dozvola i investicija Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Predavanje će se održati isključivo online – putem Adobe Connect platforme HKOIG, 5. ožujka 2024. godine s početkom u 15.00 sati.

Kotizacija za pristup predavanju je 25 EUR (uključen PDV), a prijave se vrše putem sustava Entrio, na slijedećoj poveznici:

https://www.entrio.hr/event/izmjene-zakona-o-prostornom-uredjenju-i-njihova-primjena-u-struci-17672

Prijave su otvorene do utorka, 5. ožujka 2024. u 8 sati, nakon čega će polaznici putem maila dobiti upute za pristup ovom webinaru.

Ovo predavanje uvršteno je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2024. godinu, i vrednovano sa ukupno tri akademska sata iz Područja 1 - primjena zakonodavstva.

 

 

Svi datumi


  • 5. Ožu 2024. 15:00